Biztonsági kamerarendszer telepítése

Kamerarendszer kiépítésével folyamatosan figyelemmel kísérhetjük lakásunk, cégünk területét, értékeinket, objektumainkat. A piacon kapható kamerák eltérő megoldásúak.

A hagyományos értelemben vett analóg biztonsági kamera ideje már lejárt. Elmondhatjuk, hogy nem teljesíti már a mai kor elvárásait.

Az IP kamerák a rögzítendő képet már önmagukban digitális formában kódolják majd azt a kialakított informatikai hálózaton és az interneten keresztül továbbítják a világ bármely pontjára, így akár okostelefonunk képernyőjére is.

A kamerák igény szerint lehetnek fixek vagy vezérelhetőek. A rendszer lehetővé teszi az élő- és rögzített felvételek távoli elérését is.

Kamerarendszer tervezés, telepítés

Cégünk modern, hosszútávon megbízható, professzionális IP alapú kamerarendszert tervez és telepít Önnnek. A kamerarendszer igény szerint bővíthető.

Szakembereink szakmai tapasztalatának köszönhetően minőségi munkát végzünk a kamerarendszerek, videó megfigyelő rendszerek tervezésében, kiépítésében, üzemeltetésében és karbantartásában egyaránt.

Forgalmazott márkáink:

  • Hikvision, Techson, Dahua

Elbizonytalanodott melyik módszer a legkézenfekvőbb Önnek? Mi segítünk, keressen minket bizalommal.

 

hikvision  dahua  techson 

Free Joomla templates by L.THEME